/>
Loading Events

« All Events

PropTech Startup Conference 2019

September 20 at 9:15 am - 5:30 pm

¥4,000 -¥11,000
PropTech Startup Conference 2019

Proptech Japan will hold Japan‘s first startup pitch conference specializing in real estate and construction on Monday, September 2nd at BELLESALLE Hanzomon, Tokyo. Startups, major Japanese real estate/construction companies, investors will all gather, and it is a conference at which you can experience what is happening now in PropTech through pitch networking all day. Looking forward to seeing many people working together to promote further development and innovation in the Proptech/Construction industries through this initiative.

Date: Monday, September 2nd 9:15am-5:30pm
Location: BELLESALLE Hanzomon (1-6-4 Sumitomo hanzoumon ekimae Bld.2F, Kojimachi, Chiyoda ku, Tokyo, Japan 102-0083)
Host: PropTech JAPAN

[Tickets]
Please purchase your ticket through this ticket website (peatix.com).

Early bird: 4000 yen (until 5 pm JST Friday, June 21st )
Regular: 11000 yen
Media → contact us at proptech2019@proptechjapan.org

[Apply for Startup Pitch]
20 selected Proptech/Contech startups can have 7 mins to present and have booths set up at the conference. Main pitch stage and startup booth area are adjoined. Thus, active networking will be possible. It’s free to apply! Please entry from HERE!
https://forms.gle/itynK8GAd7wgUzBW6

Deadline: Friday, May 31st 5 PM in Japan Time
Inquiry: proptech2019@proptechjapan.org

[Sponsorship Opportunities]
We have a range of sponsorship packages to increase your brand awareness in the Proptech/Contech scene in Japan! We can also create custom packages for any budget. For more details, please contact at sponsor2019@proptechjapan.org

[Conference Agenda]
8:30-9:15 Registration&Networking
9:15-10:05 Demo #1(50 Mins、5 companies)
10:05-10:50 Break&Networking(45 mins)
10:50-11:40 Demo #2(50 mins)
11:40-12:20 Panel Session #1(40 Mins)
12:20-13:30 Lunch&Networking(70 Mins)
13:30-14:20 Demo #3(50 Mins)
14:20-15:05 Break&Networking(45 Mins)
15:05-15:45 Panel Session#2(40 Mins)
15:45-16:35 Demo #4(50 Mins)
16:35-17:05 Break&Networking(30 Mins)
17:05-17:30 Closing、Award Ceremony
17:30- Afterparty

Details

Date:
September 20
Time:
9:15 am - 5:30 pm
Cost:
¥4,000 -¥11,000
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/643913469392530/

Organizer

PropTech JAPAN
Email:
proptech2019@proptechjapan.org
Website:
http://www.proptechjapan.org